Modern Prevenció Alapítvány

"Aki a maga idejében jót tesz, századokért dolgozott"
BEMUTATKOZUNK
GYEREKEK A BOLDOGSÁGRÓL
Alex oldala
RENDEZVÉNYEK
PÁLYÁZZATOK!
Mitől boldog az ember?
Minden napra egy jótett
Jelentkezési lap
ALKOTÓ GYEREKEK
pályaművek
HOGY IS VAN EZ...??
TÁMOGATÓINK
RÓLUNK ÍRTÁK
KAPCSOLAT
ÁLLATKÖLYKÖK - játék
Zenetanfolyam
Ünnepek

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció


Lejár a gyesem, ezért munkát keresek. Gyerekeim mellett a legegyszerűbb módon, interneten barangolok. Rátaláltam erre a honlapra, és a felhívásra: „munkatársakat keresünk”. Mivel szimpatikusak az elképzelések, jelentkezem. Az Alapítvány titkára, Márti válaszol.
Egy sikeres találkozást követően úgy gondolom, én is fogok tudni segíteni ebben a programban. Tudom, hogy elérhetők a célok. Tudom, milyen egy jó közösség. Hogy honnan? Szerencsés gimnáziumi évek állnak a hátam mögött. Nagyon jó csapatunk azóta is összetart, gyakran találkozunk. Már gyerekeink is keresik egymás társaságát. Mindegy hányan vannak, mindig akad kártya, mindig van egy jó kis ösvény, amit együtt érdekesebb felfedezni.
Ezek amolyan ünnepinek számító alkalmak, de jut nekünk a mindennapokra is jó közösség. Jó 10 éve kezdett épülni az utcánk. Minden ház közel egyszerre épült. Már akkor is számíthattunk egymásra. Gyerekeink is nagyon egyszerre születtek, együtt cseperedtek, mi anyukák is sokat voltunk együtt, jól megismertük egymást!Volt olyan ismerősünk, aki megkérdezte, hogy van-e olyan szomszédunk, akivel jóban vagyunk. Azt válaszolhattam neki, hogy mindegyikkel jó a viszonyunk. Persze, van akivel szorosabb, van akivel lazább, de jó!
A gyerekek mai napig együtt töltik szabadidejüket. Gyakran gyűlik össze egy udvaron 20 gyerek, folyik a nagy játék.
Körülöttünk sok boldog család él. Együtt kirándulunk az erdőben, együtt megyünk gyerekprogramokra, együtt örülünk az akadályverseny érdekes feladatainak, amit most már a gyerekek próbálgatnak. Mi már csak nosztalgiával gondolunk hasonló programjainkra, amiken még mi futottunk zsákban, mi voltunk a lajhárok, mi másztunk kötélre. Jó látni, hogy a gyerekeink is élvezik ezeket a játékokat.


Minden gyerek vágyik ilyen lehetőségekre! Segítsünk együtt nekik ezeket megteremteni!


Ági


Honlapkészítés